Specialist seo

Servicii seo

Servicii seo

Alege serviciile SEO adaptate site-ului tau :

Alegera cuvintelor cheie
-cuvinte cheie : se efectueaza un studiu de cerere si de concurenta online a cuvintelor si expresiilor definitorii pentru activitatea dumneavoastra, in scopul de a alege pentru optimizare expresiile cu cel mai mare potential de trafic calificat.

Audit tehnic
-auditul tehnic este un serviciu seo ce presupune identificarea principalilor factori de oridin tehnic care impiedica vizibilitatea site-ului.

Analiza concurentei
-identificarea concurente online si stabilirea unei strategii de optimizare in raport cu cele folosite de site-urle concurente.

Optimizarea linkurilor
-se urmareste tipul linkului, expresia pe care este plasat, pagina de destinatie, cat si integrarea cuvintelor si expresiilor cheie in textul alternativ asociat acestuia.

Optimizarea imaginilor
-este un serviciu seo ce presupune analiza calitatii imaginilor si optimizarea acestora folosind cuvinte si expresii cheie.

Continut Optimizat
-redactarea de continut optimizat, avand in vedere exigentele si criteriile de analiza ale motoarelor de cautare. Scopul este acela de a oferi vizitatorilor informatia de care au nevoie dar si de a obtine o anumita densitate in cuvinte si expresii cheie astfel incat acest continut sa contribuie la pozitionarea site-ului. De asemenea, este foarte importanta evitarea spam-ului, penalizat de motoarele de cautare.

Strategie de netlinking
-atat sistemul de linkuri interne cat si strategia de linkuri externe sunt foarte importante pentru optimizarea site-ului, facilitand accesul vizitatorilor la informatie si in acelasi timp, crescand notorietatea site-unui dvs in mediul online.

Inscriere in directoare de specialitate
-obtinerea de linkuri catre site contribuie la cresterea traficului si a popularitatii acestuia. Se urmareste identificarea directoarelor de specialitate care au rubrici corespunzatoare domeniului Dvs de activitate in vederea inscrierii site-ului. Aceste directoare trebuie sa fie de calitate, precum si linkurile catre site, pentru a nu avea un impact nevativ asupra acestuia.

Analiza de trafic si de pozitionare
-parametrarea contului Google Anaytics.
-rapoarte periodice de trafic.
-monitorizare si consiliere periodica in vederea atingerii obiectivelor stabilite.

Consultanta in creare de site
-consiliere in constructie de site SEO Friendly : alegerea numelui de domeniu,  stabilirea structurii, filtre, aspecte de SEO tehnic, etc.

Pentru a beneficia de o oferta adaptata de servicii seo, contacteaza-ne folosind formularul de mai jos:

...