Specialist seo

Despre mine

Despre mine

Numele meu este Liliana Stan; sunt consultant independent și expert în marketing online, domeniu în care lucrez de mai bine de șase ani.

În 2006, am început colaborarea cu o firmă francofonă de marketing digital și consultanță din București, în cadrul careia am devenit Responsabil de Departament SEO. În perioada în care am deținut această funcție, am coordonat proiectele de optimizare a peste 300 de site-uri de diverse dimensiuni și cu continuturi extrem de variate – de la site-uri mici și simple, de prezentare, la site-uri complexe, ale unor magazine online.

De asemenea, în această perioadă am susținut numeroase sesiuni de training, am fost în mai multe rânduri delegată  la Paris pentru întalniri și discuții cu clienții și, nu în ultimul rând, am facut parte din grupul de decision making al firmei.

Toate acestea m-au ajutat sa-mi valorific cunoștintele de limbă franceză (sunt absolventa Facultatii de Limbi și Literaturi Straine, secția Franceză-Romană , din Universitatea București) și pe cele din domeniul managementului (sunt de asemenea absolventa  Institutului  Bancar Român).

Dar, poate cel mai important, acești ani m-au ajutat să-mi descopar pasiunea pentru mediul online. Îmi place să cred că sunt la curent cu tot ce ține de noile tehnologii și cu tot ce este nou în marketingul online, pentru ca doar astfel  se pot  întâmpina cu succes provocările continue ale acestui mediu extrem de complex și de dinamic.

Backgroundul și experiența mea, dar mai ales feedbackul pozitiv din partea clienților din Romania și din strainătate, și rezultatele obținute în urma strategiilor de SEO implementate îmi permit astăzi să vă propun servicii de consultantă și optimizare seo complexe, permanent adaptate la schimbările algoritmilor motoarelor de cautare.

"Liliana este un profesionist foarte competent, organizat şi disciplinat. Starea ei de spirit este acceea a unei persoane responsabilile, cooperante şi care acționează întotdeauna în interesul companiei. A fost o plăcere să lucrez cu ea, umorul ei este întotdeauna agreabil, eficacitatea sa este foarte confortabilă pentru cei cu care lucrează. De încredere, mereu în căutarea de oportunităţi de prefecţonare profesională, aceasta este un adevărat specialist SEO, iar cireasa de pe tort este faptul că este poliglotă şi mereu zâmbitoare "

Dominique Euvrard, Director Editorial Holosfind, Paris 2012